• 0752 405534
  • rfnproiect@gmail.com

Termeni si conditii de utilizare

T

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate RFN PROIECT SRL si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:

• explorarea continutului  rfnproiect.ro;

• reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate DOAR cu acordul sursei;

• inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci când legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului rfnproiect.ro);

• persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Orice tentativa de acces neautorizat asupra site-ului rfnproiect.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor.

Orice conflict aparut intre RFNPROIECT SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale de pe teritoriul Romaniei din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor autorizate de pe teritoriul Romaniei.

Orice incercare de a modifica continutul site-ului rfnproiect.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul rfnproiect.ro va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor informatice RFN PROIECT SRL si aduce cu sine cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care incearca/au incercat acest fapt.

Tipul de date personale pe care le colectam si motivul

RFNPROIECT SRL prin intermediul site-ului propriu colecteaza date personale ale utilizatorilor doar in momentul in care acestia folosesc formularul de contact. Prin intermediul acestui formular sunt solicitate si transmise urmatoarele date: nume, prenume, email si numar de telefon.

Datele personale solicitate si colectate prin intermediul formularului sunt folosite pentru identificarea potentialilor clienti, acestea fiind folosite doar pentru comunicarea ofertelor comerciale catre cei interesati.

RFN PROIECT SRL si acest site nu furnizeaza informatii personale catre nici o entitate.

Comentarii

Acest site nu permite afisarea de comentarii atasate posturilor (proiecte, articole, informatii de presa). Astfel, nu se colecteaza date cu caracter personal.

Media

Acest site nu permite utilizatorilor sau vizitatorilor incarcarea de continut de tip imagine sau video.

Formular de contact

Datele personale completate de catre utilizatorii site-ului prin intermediul formularului de contact vor fi folosite in scopuri de comunicare sau marketing si nu vor fi distribuite unui terte persoane.

Cookies

Acest site nu solicita utilizatorilor inregistrare pentru vizualizarea continutului.

Stocarea datelor

Datele personale colectate sunt disponibile adminstratorului companiei RFN PROIECT SRL si pot fi utilizate in vederea comunicarii cu utilizatorii interesati de serviciile noastre sau in cadrul campaniilor de promovare.

Ce drepturi aveti asupra datelor personale

Prin completarea formularului de contact ne oferiti cu buna stiinta informatiile pe care le completati. Puteti solicita prin intermediul unui email sau telefonic stergerea datelor dvs personale. In mod evident, vom sterge toate informatiile, mai putin cele pe care suntem obligati sa le pastram pentru masuri administrative, legale sau din motive de securitate.

Vizitatorii site-ului pot fi verificati prin sistemul automat de detectie al mesajelor nesolicitate de tip spam.

Excluderea răspunderii:

Nu ne asumam raspunderea pentru functionarea defectuoasa, virusi, daune cauzate de erori de sistem, urmarea a accesari paginii noastre.


Pentru sesizari va rugam sa raportati eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site la adresa rfnproiect@gmail.com